♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

06 September, 2012

✿Penyewa rumah seronok tak jelaskan Bil Utiliti ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ....
....السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Semoa anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi Khamis…Mendung aje pagi ni di Bandar sunway…

Alasan x perlu jelaskan bil???


Hohoho..tajuk entri mcm tajuk berita plak… Penyewa mana yg ‘kerek’ sgt xnak bayar bil utility tu??.Siapa?? Siapa?? Meh kita bako die reramai… :)

Huhuhu… Penyewa itu adelah tuan punya blog ini… Iaitu Cma… hahaha… saje je bagi saspen jap. Hahaha…

Konon buat 'troll face' hahaha :p
Wah… best la hidup ekau yo cma..xyah bayar bil utility bagai..Chop!!.. bil air je yg x yah bayar.Bil elektrik still kena bayar..kalo x..golap mase depan den.Hihihi..

Al-kesah..Bukan xnak bayar..tp caj penggunaan tu telah pun dibiayai oleh kerajaan Selangor.. best tak? Alhamdulillah… So far,penggunaan air dalam rumah ni Berjaya dijimatkan. Kalo tak, maunye sampai berpuluh RM setiap bulan..sekarang ni, xlebih dr RM15 je…hihii… jimat..jimat..

hasil google. tuan tanah punya lupa nk snap ;)

Cuma penggunaan elektrik je nak kene Jimat cermat… Dulu rase jugak guna free coz pengunaan dibawah caj TNB. Sekarang je melampau guna…huhuh..

Berjimat Cermat dan jangan membazir.. ^^_

NotaComot~ Uols penah tak x perlu bayar bil utility ni? Asyikkkk :p

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥