♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 September, 2012

✿ Isu Gangnam ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم....
 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu.

Salam Pagi Isnin =).



Baru je sabtu lepas dok post pasal video Gangnam yg menjadi fenomena ni. Dan ada bermacam2 Feedback yg diterima (Tapi bukan di belog cma la.Belog org lain) Hahaha… :p



Kalau ade yg perasan, pic share di pesbuk siap ade signboard ‘No Gangnam style’ lagi. Tp x pasti la kat negara mana??.



Sham kamikaze ngan UAI pun ade post status mengenai tarian Gangnam ni.Hmm... Video dan styles die berjoget tu agak best,Cuma terlebeh ekstrem klu dijoget oleh org pempuan. Ade step yg terkangkang2, ade step yg mcm tarian tiang pun hado… 



Jadinya cma bersetujulah jika tarian ini tidak sesuai di lakukan oleh org pempuan. Buruk ooo… klu lelaki yg menari ni, blh diterima akal la kot…

Lagi pun klu menari beramai2 dgn bukan mahram kan agak jelik. Hahaha…



Well, itu pendapat masing2 klu ade manusia yg X setuju,g mampos sama mereka (ade bahasa kasar disiteww :p) erkk.. hahaha.. Tepuk dada tnya Iman kenyang ke tak? :p




NotaComot~ Ape maksud Lyric Gangnam syle ni? Nnti cma share ye.. miahahaha.. :p

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥