♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

04 September, 2012

✿ Cheque Ghaib, Cash Out Ke 2, Ohhh Nuffnang ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم....
 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam ptg…


Huhuhu…Lambat bersiaran ari ni. Agak bz di counter meng ‘training’ staff baruu… ‘Welcome Rani’  Y(^__________^)Y hihihih…

Okeh… stop psl Gangnam... Biarlah dia dgn tariannye. Jgn kite terikot2 suda… Hari ni nak bercerpen pasal Nuffnang & Cheque Nuffnang.

Cma, buat pertama kalinya cash out pada May 21st. Pastu July 4th terima email dr HSBC mengatakan cheque dlm penghantaran. Sampai la Entri ini ditaip, Ia masih blm sampai ditgn ku ini… huhuhu… Jawapan dari mereka yg dah pernah cash out mengatakan seminggu pas dpt email dr HSBC, InsyaAllah akan sampai cheque tu pada alamat kita.

Hasil Terakhir :)
Kenapa cma punya blm sampai lagi? Kemanakah ghaibnya cheque itew??? Huhuhuh…

August 17th Cma sent ticket ke nuff. Tapi xde feedback. Try call HQ kat KL tu, die soh call yg kat Penang. Dpt berckp ngan staff die.Tinggalkan no tepon.Then,Sent ticket sekali lagi on August 30th. Barula dpt feedback 1st Sept ari tu… Dpt call ngan email feedback. Katanya Mungkin cheque tu lost dan soh emailkan alamat surat menyurat yg betul.

Feedback Dr Nuffnang

Alamat still cma bagi yg sama. Pelik jgk tu, klu cma order ape2 brg on9, Alhamdulillah sampai dgn selamatnye..Hmm… Tunggu ajelah kedatangan Cheque ku iteww…

Kosong... Kosong.. Ohh ( Najwa Latiff 1!)

Dan Penutup mukadimah,Dah Cash out utk kali ke2 August 17th lepas.
Tunggu lagi la… Makanya Earning dah back to Zero. Totally Zero. Masih tiada BE yg hinggap sejak last cash out tu.. uk3…

NotaComot~ Menanti dgn sabar kedatangan cheque hasil titik peluh kering dari merapu dlm blog ni.. miahahaha.. Terima kasih jugk buat Uols.. saYam korang ketat2.. ^^_

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥