♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

11 September, 2012

♥ Away From Blogging ♥

....بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
 
Assalamualaikum …
Semoga kalian semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa hendaknya…


Ada yang rinduuuu ke?? Muahahaha…
Cma rindu sgt kat uols dan2 tu la gegeh menaip kejap ni…

Ada yg perasan, cma privatekan blog semalam… Maaf ya pada yg tertanya2… Ade je ni... Cuma…

Hmm…
Nantilah Cma story mory… Lepas ni cma akan private balik blog buat sementara waktu… .Fb pun sama…Ada dugaan yg mendatang… Mood pun banyak ke laut je.. Emosi yg kureng stabil…

InsyaAllah.. bila dah back to normal, cma akan rajin2 update blog dan menjadi pengomen tegar disetiap entri uols…mcm biasa… ^^_

Selama cma bertapa nnti harapnye jgn la ade yg lupekan blog cintai aku seadanya ni…Sape  tahu, Kot2 hilang terus link belog cma dari sidebar uols.. huhuh.. merajuk tau.. v_v


InsyaAllah… Cma akan kembali.. Doakan yg terbaik buat cma ye…

Note : Wake me up when SEPTEMBER ends…

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥