♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

07 August, 2012

✿ Ubat Homeopathy ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ....
....السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi selasa…
Ahad minggu yg lepas2 ajak en asben pegi cari klinik Homeopathy Dr Radziah.
Sebelum ni,ade  google kat internet. Lokasi terakhir klinik ni ade kat menara PKNS Shah Alam..cargas la kami suami isteri dok tawaf 1 bangunan tu cari klinik ni…Menghampakan…
Last2 tanye kt info kaunter.Cehh..patutla x jumpe.rupenye dah berpindah keluar bangunan..

Klinik yg dah x beroperasi lagi..huhuhuhuh (PKNS)
Maka kami pun berdesup pegi cari.. lagi menghampakan sebab kliniknya dah tutup…aduhh…mengapa???…kenapa???… bagaimana???… alih2 pegi shopping baju raya kat dlm tu.. terapi~ nasibla time pegi ni blm puasa lagi…klu tak,maunya pengsan ~_-“

Klinik yg broperasi di shah alam seksyen 7
Dgn tekad,ahad lepas kami pergi ke lokasi baru klinik Dr Radziah ni… Pusing punya pusing… Akhirnya!!!!! Alhamdulilah…. Jumpa pun…Dr ni sgt2 peramah oke..bukan mcm Dr biasa yg nak duet semata2..miahahaha.. *pang*

Inilah rupa botolnye..
1st time cma tgk & rasa ubat ni sebenarnya…ingtkan pahit ke..tawar ke… rupenye rasenye manis mcm gula2.utk kesemua ubat2 tu, ianya berkaler putih,cenoet je mcm cortal kecik lagi dr cortal..

beginila rupenye ubat iteww
Seri ngan Faez apelagi… Gumbirala dpt mkn ubat ni..manis kot.. Alhamdulillah... Dah seminggu dorang mkn ubat ni..nampak jugak kesannya…Sebelum ni berhabis duit pegi klinik biasa utk dptkan ubat. Tp still mcm tu jugak. Mereka berdua ni kerap kena demam + selsema + batuk… risau ooo…dlm sebulan tu mesti kena..ada yg suggest soh cma try guna homeopathy.. harapanye supaya antibodi badan mereka ni kuat.
Demax (Demam). Prolife (Vitamin), nasobet (selsema), weezoff (batuk & kahak)
Sape2 yg ade masalah mcm cma ni, cma sarankan berubat dgn ubat homeopathy, Insyallah dgn izin allah akan sembuh..mudah2an…
Kanak2 dan dewasa pun boleh..ubat yg sama.. ^^_

Kos utk ubat ni kesemuanya RM60. Tahan utk 1 bulan..kira okeyla tu..

NotaComot~ Ade sesape yg pernah guna ubat homeopathy ni?


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥