♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

16 August, 2012

✿ Fabric Starch ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ....
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu… 

google
Salam pagi khamis…
Semlm sehari cma x on9 ade yg windu kewww?? *pang sekali*
Huahuahua…

Semlm ade…Cuma dek kekangan masa dan malas diri ini menjadi semakin malas… hihihi.. ^^_

Al-kesah…Meh gelak reramai kat cma ni…hihihi..sblm ni, time skolah dulu ade jgk dok dgr2 kawan2 ade iron tudung sekolah guna lilin utk ‘mengeraskan’ bahagian depan tudung tu..tp cma xpernah la buat dn tgk caranye…

Baru2 ni kat opis…sembang2 terus kuar psl ‘spray mengeraskan tudung’.
Err…cma ni terkujat jap..al maklum le.. Den ni x up to date cket… miahahaha…

Bagi pemakai tudung bawal cam cma ni.. adelah disatu2 masa bila kain tudung tu buat hal. Dia jadi kemek, huduh, dan selebet… adehhh… agak tensi jugaklah nak melipat , meniup2 dan adjust2 bagi bulatan tu terletak kemas ajo..huhuh..mengapakah ku tidak jumpa ini benda sejak dari dulo??.

Dan tara…!!!!
Setelah diperkenalkan oleh opismet. Barulah cma tahu ade rupanya spray mengeraskan tudung ni.. huahuahua..

Hasil rembatan di Giant berharga RM8.90 Tunai~~~
Mmg btl..memudahkan kerja dan masa didepan cermin tu dapat dikurangkan.. :p

Bagi yg xtau caranya mcm cma ni : Mula2 ,goncang2 dulu botol tu dan spray pada kain yg kita nk keraskan. Lepas tu iron. Dah siap.. Actually mende ni sebenarnya utk memudahkan iron baju kemeja yg berkedut seribu tu… hihihi… selesai masalah…

Notacomot~ seri dah tindik telinga =)

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥