♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 August, 2012

✿ Cuti Raya ✿

بِسْـمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم.....
...... السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ..

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam pagi jumaat…


Kat department cma sekarang ni tgh havoc pasal plan nak cuti rayo..
Hermm..besela..time nak cuti rayo jadi huru hara jap library ni..bila semua coti sape yg nk tinggal kat opis kannnnsss…

Clearkan segala replacement leave yg hado

Nasib bek jugak department cma ni 1 mesia.. Chinese ada Indian pun ada.Jadinya bila kami Muslim staff nk bercuti rayo lama sikit,adela back up staff.. miahahaha…

Kesian kat department yg kat dalam la.. sorang tu raya ke 5 dah mula kojo…
Herrmmm… nasib..xpela  at least cuti raya 2 hari yg utama tu mmg kami bercuti..

Annual leave den dah approved.. ho yeah~~~ :P

Yang mane yg bekerja tu dah apply cuti ke belom? Berapa lama cuti?
Cma? Dah approved pun.. start cuti dari 19/8 sehinggalah 28/8..Miahaha…sakan…
 

Notacomot~ Rasanya cuti yg paling lama sekali sepanjang bekerja kat cni.. ngeh4..

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥