♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

09 July, 2012

✿ Seri & Faiz : Hantu Timun!! ✿

Assalamualaikum…
Semoga kalian semua senantiasa berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu…

Salam pagi Isnin… ^_^

timunnnn
 Tiada momok timun disini..ehehe…Mau cerita pasal mereka + timun.
Seri ngan faiz kegemaran mereka suka sgt makan timun… tak kesah la timun yg jenis besar dan gemuk2 tu atau yg jenis kecik kemetot tu…asal timun je lahap.

jejari timun
 Tapi mereka ni jenisnye suka makan biji2 (empulur) tu je..tang kulit tu mereka buang… suka makan timun sejak dari awal tahun ari tu.. time cma tgh cicah timun ngan sambal belacan mkn tgh hari..hohoh…mula2 kakak seri yg tunjuk minat..kemudian. adik faiz pun turut serta… hai la anak umi.. -_-“

timun ditangan faiz..see die mkn isi berbiji tu je..

timun di tangan seri..ni pun same..empulur je die makan

Google jugak keburukan makan timun..tp x jumpa… tgk mereka pun okey aje.. continue je la bagi makan timun bila ada…

Nak tgk aksi mereka? Jom.. :)

kamilah hantu timun ^_^

nyam2...

punyelah asyikkk.. :)
NotaComot~ sekiranya ada diantara rakan2 blogger yg tahu keburukan budak2 bwh 3 tahun mkn timun gtaw ye…

Suka makan timun dak?? :p

*entri autopublish...tuan tanah kedaung cuti dan tgh berjoli katak skarang ni..muahahaha..*


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥