♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

20 July, 2012

✿ Kepada SEMUA pembaca Blog ini ✿

Assalamualaikum...

Semoga anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat Allah yg maha esa selalu...
Salam pagi Jumaat...
Ya!!! Untuk anda SEMUA khususnya pembaca dan pengomen setia di belog cma ini, ada satu perkara yg ingin cma perkatekan... ececece...mcm berdebat plak ye...~~

Niat Puasa ramadhanSeperti yg anda semua sedia maklum,tarikh bermulanya umat islam di malaysia menunaikan ibadah puasa Ramadhan ialah 21/07/2011 bersamaan dgn 1 Ramadhan 1433 H~


Makanya dengan penuh rasa rendah diri,Cma dgn ini ingin memohon ampun dan maaf pada semua seandainya ada kata - kata yg tidak enak dihati semasa komen di entri2 mahupun semasa cma bercerita di entri sendiri..Jika ada diantara rakan2 blogger yg terasa hati dgn cma, Cma minta maaf ye. yg baik itu datangya dari Allah swt..dan yg buruk itu datang dari cma sendiri..


Selamat menyambut kedatangan bulan yg penuh keberkatan - bulan ramadhan yg mulia dn yg ditunggu2..Selamat menjalani ibadah puasa dan bersama-samalah kita melipat gandakan amalan dan pahala dibulan yg mulia ini.


Selamat Berpuasa ye kepada semua...


~Marhaban Ya Ramadhan~

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥