♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

08 July, 2012

✿ Bila dah terima Emailnye…✿


aSSalamualaikum…

Semoga Anda semua senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam pagi ahad..


Wah3… Semenjak due menjak ni rajin bebenor ekau menghapdet blog ye cma..1 hari sampai 2-3 entry di hapdetnye… skarang ni... ari ahad pun berhapdet gak?? Muaahahaha
(gelak ala2 En Bon boboiboi).. heh.. =D

Takdela..Ari ni den kojo…kebetulan diri ini rajin, ade masa + ade isi utk dicerita walaupun kadang tu merapu…rajinla jari jemari ni menaip…kalau x…hahaha…NAN HADO!

Hoyeah~~
Email sudah pun diterima dari Nuffnang mengatakan Cek HSBC telah pun dihantar …
Alhamdulillah… Sejak berblog dari March 2010 baru la sekarang ni merasa dpt cash out hasil dari berblog… amount nye pun..keciput je…jadilahkan…dari xde langsung…

So..dgn bangga  dan bongkak dirinye nak menempel email disini..ahaha..melampau! *tampau kang*..Xdela..sekadar rujukan dan catatan utk diri sendiri…


Notacomot~ Alhamdulillah Ya allah… Happy rasanye ^_^ 


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥