♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

01 June, 2012

✿Nak Pegi Dah... ^_^ ✿

Assalamualaikum….

Semoga kalian  semua  senantiasa berada dalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu..
Salam hari jumaat….~

Ladang teh Cameron highland
Okeh..menjengukkan diri seketika disini..lepas tu tuan tanah akan bercuti dari berblog sehingga isnin nanti…
*cuti lah sangatttt kan :p* oh ye..ari ni dah 1 june..kejap je rase..lagi beberapa hari nnti nak berpose dah..

Kejap lagi nak bertolak ke tanah tinggi..wehooo… * tak sabar nk tempuh jem* wahahaha..
Plan kami nak ke Cameron ..stay kat sana 1 mlm,pastu esoknya ke colmar ( klu jadi ) then terus balik ke kampung halamanku di Simpang Empat Semanggol …ari ahad mlm  kut baru balik semula ke taman medan…
InsyaAllah..

Pada uols semua yg mengenali..Cma nk mintak maaf ye klu selama ni ade yg tersalah komen @ pun terkasar bahase dlm mengomen..Sayang korang semua ketat2….

Terbayangkan INI

Doakan agar perjalanan kami sekeluarga pergi dan balik selamat sampai ke destinasi..Dan mudah2an ALLAH permudahkan segala urusan kami….

Mood : Cameron… I’m Cominggggg…… ^_^ 

:p


♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥