♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

10 May, 2012

✿ Video Ibu dera anak ✿


Assalamualaikum..
Semoga kalian semua senantiasa berada dalam lindungan dan rahmat allah swt yg selalu..
Selamat pagi khamis.....
Ehsan Google
Rentetan dari isu Semalam.. 

Semalam..hangat di wall fb, video yg memaparkan seorang perempuan yg mendera bayi…
Diakui..Cma ade tengok video tu..Mmg sgt menyanyat hati..Mmg lari dari fitrah manusia.

Ada sumber yg mengatakan Perempuan yg mendera bayi itu adalah ibunya sendiri yg ‘meroyan’.
Kerana memarahkan hal2 tertentu dia melepaskan marah terhadap anaknya sendiri..

Terdetik dihati..
Yaallah..masih adakah sifat manusia yg kejam sebegitu..tatkala anak yg menangis dan menagih kasih sayang ibu bapa diberikan hempukan bantal,tampar, cubitan, ketukan oleh objek seperti hp & remote.. allahHurabbi…Masa mula2 tgk video tu,mmg mengigil badan ni..berderai airmata jatuh dan terasa ingin sgt menyelamatkan bayi yg tak berdosa tu…Kesian..sampai hilang suara bayi itu menangis…Kesian sangat2..
bayi malang yg didera ibunya
Dengarnya kes ni  dalam selesai perbicaraan..kena penjara 18 bulan..Walauapepun alasan mak bayi tu,cma mcm x terdaya nk memaafkan..huhuh
*Tuhanke aku ni?* pang

Semlm mmg ingat nak post pasal cerita ni..tp draftkan dulu..bagi hati ni sejukkkkkkk ckit..
Jadinya post aje  INFO PDRM pasal video ni dulu..

Hmm..Yaallah..jauhilah aku dan kami semua dari hasutan syaitonnirajim..

Kalau rasa nak tengok, link kat  SINI..

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥