♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

03 May, 2012

✿Mainan Perasaan ✿

Assalamualaikum…
Salam pagi khamis…
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
*hasil carian google*
Petang semlm hujan lebat sungguh… Sampai ke pagi ni dingin je…Alhamdulliah…^_^

Ermm…xde ape2 story menarik nak di kongsikan hari ni...
Cuma…Lately perasaan mcm something la…rase gundah…hati rasa gelisah…hati rasa berdebar2 dan sesak nafas..xtau la pasal ape…Kadang tu rasa mcm nk pitam pun ade..Hmm…terlebih gemuk kut…*pujuk hati*

Terus google carik ayat @ doa yg boleh menghilangkan perasaan ni…dan terjumpa ini…-
*kalau kurang jelas,Klik utk Imej lebih besar*
Dan selain itu Surah Al-Insyirah juga boleh diamalkan..
*kalau kurang jelas,Klik utk Imej lebih besar*

Huhuhu..uols penah rasa mcm ni tak?
Dan Moga2 hapuslah perasaan ni..Xsenang dibuatnya.. :'(

Note: Print screen & sumber tu cma amek kat SINI dan SINI

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥