♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

10 May, 2012

✿ Letihnyeeeee la✿

Assalamualaikum..
Salam petang..
Semoga kalian semua senantiasa berada dalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu..
google ads
Huhu..nak masuk 4 hari bekerja shift mlm (evening) dalam minggu ni..mmg agak terasa keletihannya..sebab? Start drpd bulan May ni library dah extended hour..bukak sampai kol 10pm..klu hari2 bese sampai kol 9pm je..huhu..Pasalnye kat sini student tgh exam..so..Dari bulan Mei sampai Bulan July akan bukak 7 days a week on weekdays –(8.30am-10.oo pm)  & 9.ooam-5.oopm on sat, sun & public Holidays..
Library Opening Hours
Nyahh..letih mak..balik je umah..mandi & godek2 ape yg patut terus bummm..tidoq..anak2 pun dah lena dibuai mimpi..hehe..sabar ye cma..sampai bulan july je *pujuk hati le konon* nanti bulan October --> December kena hadap lagi..wakakaka..sukaaa mak.. ^_^


Rasa nak tido..ZzZzZzZzZ… Y\(^_^)/Y

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥