♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

23 April, 2012

✿Makan & Makan ✿


Assalamualaikum…
Salam pagi isnin..
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat allah yg esa selalu..
Hasil carian google

Pejam celik2.. kejap je dah ari senin..kejap je dah masuk ujung bulan april kan3..?
Makanya…bermulalah rutin harian kita..hehe..ari ni cma ½ day lagi..best3.. ^__^

2 minggu lepaskan kat tempat keje cma ade audit..ape yg bestnye tentang audit ni..
Bila abes je semua hal2 tu..dan perkara yg paling best adelah MAKAN ! !muahaha..suka mak nyahhhh.. :)

Kali ni Deputy Chief Librarian yg bek hati belanja kami semua makan…tenkiu Ms M !~
Dan port yg mmg akan selalu kami pegi adelah DELI RESTAURANT..yg ni sebenarnya dalam University ni jugak..Training Restaurant utk student2 yg amek course dlm SHTM (School of Hospitality, Tourism & Leisure Management)…

Meh nak tayang mkn2 yg kami bedal hari tu.. muehehe…

menu utk hari ni.. ^_^
mango juice

strawberry smoothie
chicken sandwich

vege sandwich
Meat Spaghetti Bolognese

Pan-Seared Salmon ( ini menu cma ^_^)

Cake of the day (given by the manager) -free cakes-
SANGAT manis okey..terkenyit2  mata nk makan..mmg x abes.. :(
Cheese cake yg sedap!yg ni x terlalu manis cam kek kat atas tuh ^_^
Makanan SEDAP! Tapi kek tu alahai..manis sangat..sampai pejam2 mata nak habiskan sesudu kek tu.. hurmmm.. :’(
Apepun..alhamdulillah…tenkiu3…. ^_^



♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥