♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

14 March, 2012

✿ Susu oh susu ✿

السلام عليكم ورحمة الله......


Selamat petang..
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg esa selalu..

Anak2 cma sekarang minum susu Dutch lady 123 perisa coklat...Xtau la kenapa umur setahun jer dua2 skali dah stop minum susu plain.dah cuba yg dumex perisa buah2an pun xmau..nasib bek beli pek percubaan...klu bf lagi la.. 6 bulan dah xmau..[xsedap kot] hahaha..
amek dari google
Jadinye..memandangkan Dua2 si deri ngan faiz minum susu perisa yg sama,cma bercadang nk tukar ke sustagen plak..dah beli 1 kotak tu..mmg harga diantara Dutch lady ngan sustagen ni jauh beza..tp saje nak tukar..Dah start bagi minum minggu ni..mula2 diorang rase susu tu kaget jap..hahaha..pelik agaknye rase die..pastu terus sambung minum sampai abes..hmm..tgk la..klu xde kesan sampingan sbb bertukar produk susu,ingat nak kekal je bagi dorang minum sustagen ni..
tara... 
Cma: uols pulak bg minum susu ape? Ha..suka minum susu x? Cma??suka..tp perisa coklat je..plain mmg x lalu.. [sah2 la anak2 ikut taste sape...] hahaha.. ^_^

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥