♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

13 March, 2012

✿ Selamat Pengantin Baru ✿

السلام عليكم ورحمة الله......
Salam pagi selasa...

Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat allah yg esa selalu...
Hari ahad lepas,cma g kenduri kawen best friend cma time skol dulu....

Ouh..terharu...Akhirnya jumpa jugak prince charming yg dicari selama ni..
Seriously..dlm ramai2 kami ber5 die ni sorang je yg agak cool,susah nak tunjukkan kemarahan kat org lain..lemah lembut..byk lagi sifat2 kewanitaan kt die dr kami ni..hohoh..tp 1 yg cma respect kat dia..die sgt respect kat org lain..even klu org cari gaduh ngan die.. die wat dek je..baikkan??

Okeh..my dear Bestfriend 4ever.. Hayati Hussin (zoeyy Yatt)
Cma nak ucapkan selamat pengantin baru buat kalian berdua (dgn en sham)..
Cma doakan agar ijabkabul kalian kekal hingga ke jannah..InsyaAllah...Amin..
Selamat melangkah ke fasa baru dlm kehidupan..Sye gumbira kerana hajat nk mkn nasi minyak awak termakbul..hehe.. ^_^..lap u my pren!

B4 letak pic pengantin,tampal dulu pic mama yg gediks berposing ni.. :p

Antara kwn time skola dulu yg sempat cma jumpa

Okeh..ini dia pengantin yg dirai..kelasssss cma baju ikut tema.. *dush*

Lagi pic pengantin bergmbar dgn by [kiri] & mira [kanan]

Grr...pic semua x beberapa nak jelas..yg ni pun pengantin x ready lagi..
Apepun..kalian berdua mmg sporting..^_^

Last b4 balek tu kami bergambar bt kenangan..
ni la mase nk reunion pun..
Mmg rindu dgn kwn2 time 1 class dulo..
*sobs*

Cma: tema tahun ni banyak kaler purple la kan..hehe..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥