♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

28 February, 2012

✿ Movie Review: Ghost Rider ✿

السلام عليكم ورحمة الله........
Salam pagi selasa..
Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg esa selalu..
Pengarah : Neveldine/Taylor
Pelakon : Nicholas Cage,  Ciarán Hinds, Idris Alba
Okeh..ari sabtu lepas dating berdua2an ngan en asben,kami pegi gsc mid valley tgk woyam..ohoho..lama sungguh kami x dating berdua..ngeee... ^_^..Ingt nak bwk anak2 g tgk wayang skali..tp pikir 4,5,6, kali..xjadi..coz faiz masih lom sesuai utk dibawa masuk ke panggung..jadinya..Fair utk dua2 umi tinggal je dulu..buleh ye..hehe..InsyaAllah..next time bila dah sesuai umi bwk ye.. :)
Ghost Rider 2
Okeh..
Nak citer panjang2 cam x de kerajinan nak menaip..buleh baca kat cni mengenai review pasal citer neh..Dan masuk bab cma review plak..citer ni sgt2 la menghampakan..err..cma suka lagi tgk yg part 1 tu..penuh aksi dan thriller..Nasibla x amek yg 3D punye..kalo x menangis la den..

Tp satu part yg buat cma gelak bila budak tu tanye kat Johnny
 “ mcm mana rasanya bila awak bertukar mnjadi ghost rider dan tiba2 kamu ingin membuang air? “
Hahaha..nie la aksinye..
 Jadinya si Johhny pun buatla aksi cam budak2 yg buang air merata2..tp budak ni plak membayangkan ghost rider ni buang air sambil berapi2.. hua hua hua..gelak seyh.. :p

Kalau disuruh bagi bintang..dalam 5 tu 2 je kut yg layak..

Cma: Ermm..latest movie korang dah tgk movie ape?

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥