♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

28 January, 2012

✿olla sabtURDay✿

السلام عليكم ورحمة الله.......

Hai readers...semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg esa...
Salam pagi sabtu!
google ads
Ade yg dah menghadap blog ke pepagi weekend camni?? hehe...Adoila...cma mengantuk sbnrnye ni...tp..x leh tido.. pas solat subuh pg td..mengemas ape yg patut kat dlm umah ni..sementara anak2 ngan en asben tido..cuci segala baju..sidai & lipat segala kain.. now..mate masih buntang..dah le sesema ngan batuk semakin teruk..adesss...nak kena "ubat" special ni... muehehe...


okeh..hari ni cma mls nak masak (boleh ye en asben!) ^_^..
kejap lagi  nak g sarap kat luar..rase cam nk mam roti telur...nyum2...


Ptg nnti cma nk berbowling ngan geng2 ketat..so..en asben amek turn jage anak2 ye...umi nak berpeleseran jap..huahuahua.. dush!


okelah..nampak gaye budak berdua tu dah bangun..nak bg mandi dan siap2..
jom bekpes!


selamat berhujung minggu uols..


XoXoXo ^_^

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥