♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 January, 2012

✿Mengalah Vs Memujuk ✿

السلام عليكم ورحمة الله......
Hai readers…semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg Esa selalu..
google ads
Salam pagi khamis… ^_^
Anak2 cma ni ade mcm2 ragam..seribu satu karenah! .. Tp ragam tu la yg membuat hati si umi ni riang..Hilang segala penat lelah bila melayan mereka ni even kdg tu karenah dorang buat umi ni kalut.. (-_-“)

Huhu.. dan…. Jeng jeng jeng… cma ade perhatikan bila faiz ngan seri bergaduh @ berebutkan sesuatu brg.. ade yg akan mengalah dan ade yg akan memujuk..

Kalau bab pujuk memujuk ni jatuh kepada…
Heroin
 [>kakak Seri<]
Sbb bila c faiz menangis c seri akan sedaya upaya memujuk faiz supaya benti menangis.. bagus2…dah ade rase tanggungjawab mnjaga adik ni.. ^_^

Kalau bab mengalah pulak..tak laen dan x bukan..
Hero
[>Adik Faiz<]
C faiz ni pulak, peel die suka berebutkan brg dgn seri.. tp last2 die akan mengalah dan bagi barang tu pada kakak..Hehe..adik pun bagus jugak ni.. mengalah utk kebaikan..

Hehe..telatah dorang ni ade masenye buat cma ketawa + senyum sorg2 bila diingt balik..Tu lah kan..Bahagia yg dikatakan bila ada anak sbg penyeri hidup… sYukur Alhamdulillah.. terima kasih ya Allah..

Opss… ade yg bertanya…bila cma nak menambah anak lagi....? errr…

Hehehehe…. Cma ngan en asben sepakat nk mmbesarkan dua permata hati ni dulu.. nak bagi secukupnya kasih syg bt mereka..nak membesarkan anak ni kena ikut peredaran zaman..nak menjaga …, membimbing & mencorakkan kehidupan mereka juga satu tanggungjawab..

Tunggula..esok ke..lusa ke..tulat ke..3-4 tahun lagi ke....baru merancang semula..tp klu allah dah nak bagi rezeki tu..Alhamdulillah..Amek je..Hanya Allah yg tahu upaya kita ye x?.. kunfayakun..


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥