♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

22 December, 2011

.: Wang Kertas Baru :.

السلام عليكم ورحمة الله.... 
Hye readers…Semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat Allah yg esa selalu..
Selamat hari khamis…wahh…nak masuk tgh hari suda…hahaha..

Setelah sekian lama coti…akhirnya hari ni kembali bekerja..hikss…
Library sunyi sepi je..Student semua dah balik bercoti..kalau ado pun yg Post Graduate Student .. Tp x ramai la..MBA ade exam sekarang…huhu..lengang..

Counter staff plak,kami di berikan project ‘Tape Rewinding’..
Tape rewinding

hehe..model end of the year..cik zaa..(single & available) :p
Library tgh buat renovation..Tukar  kerusi dan meja baru..karpet baru..bagus2..
Ade 300 lebeh kerusi meja baru yg masuk..untuk dua2 floor..haha..
Meh nak tunjuk ckit renovation yg di buat…
level 2 (tukar karpet)

Mr Kumarissan sdg menyusun meja

meja & kerusi baru

sofa?? huh..

sebahagian kerusi sofa baru

level 3 yg lengang
Alkesah…dah tgk Wang kertas baru tak??cma pon baru je tgk tadi..cam dwet monopoly pon hado….Duit kertas baru ni akan di keluarkan pada julai tahun depan..meh usha sket…





 

Notacmot~tgk duet note RM20 tu teringat dulu cma ade simpan Note lama yg kaler coklat tu..hilang!nomb0r p0n cantik..huhu…

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥