♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

24 December, 2011

✿ cInta muka buKu ♥ ✿

السلام عليكم ورحمة الله....
hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...
Selamat pagi...huhuhu..
google ads
keboringan ini hari...pagi2 lagi pas subuh td en asben dah kuar g memancing... huhuh...x aci..nak ikot!!!..gian nk g mancing la..
Tapi x dpt...coz semua yg g tu lelaki..so..kene tinggal...uwaaaa.... T_T!
Makanya...mintak keizinan awal2 ..klu boring dok umah ari ni ummie nak kuar jln2 ngan anak2 ..tgk wayang ke..sopink sana sini ke..okeh!en asben bg green lite dgn syarat kene bwk mak cma sekali..hehe...baeklah hubby.. :)
hehe..cma terbaca post ni kat wall kwn2..alkesah najwa latif dan guru disiplin....


Suatu hari Najwa Latif berpindah ke sekolah baru....

Cikgu: selamat berkenalan....
Najwa: kita Berkenalan hanya dalam laman muka buku.... :)

Cikgu: sat gi cikgu hantar kau dekat guru besar baru tau... 
Najwa: Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu ooohh uwouwouwo :P 


Cikgu: cikgu sakit hati dah ni ==" 
Najwa: hati ku rasa sesuatu :P 


Cikgu : sebelom kamu balik, datang jumpa saya kat office.. 
Najwa : Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku 


Cikgu: atau kamu nak saya hantar kamu dekat guru besar? >:( 
Najwa: Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu :) 


Cikgu: cikgu rasa kamu ni dah tak betol.. 
Najwa: Oh oh benarkah rasa itu... 


Cikgu : ingat taw.. sebelum balik nanti kamu datang office jumpa saya!! 
Najwa : bagaimana harus bersua...ku rasa gementar tapi bahagia 


Cikgu : memang kalau dah ade peluang nak rotan je kamu ni... 
Najwa : perlukah kita cari peluang pertama.. 


Cikgu : saya dah agak hang ni bermasalah.. 
Najwa : walaupun kita tak pernah berjumpaa..... ooohh uwouwouwo 


Cikgu: otak saya dah sarat dengan macam2 masalah.. Kamu ni buat... 
Najwa: Banyak persoalan yang berada di minda =P 
Pelajar lain menyampuk: cikgu ni banyak tanya la... 


Najwa : Banyak tanda tanya dan juga kata kerja 
Cikgu disiplin : cikgu jom pegi lunch dengan saya kejap lagi 


Cikgu: Argh, tak nak, nak settle kes najwa ni 
Najwa : Otak kata jangan hati pula kata ya =) 


cikgu: tak menentu saya di buatnya.. 
Najwa : Hidup tak menentu adakah ini cinta...... 


Cikgu : konfius!!! 
Najwa : banyak soalan banyak juga jawapannya 
Pelajar lain : kalau ikut hati,cikgu kami memang nak bunuh hang ni adoiii
Najwa : kata hati dan rasa tak dibiar saja.. 


Cikgu Disiplin : masuk bilik saya nak jalankan operasi merotan ni... 
Najwa : setiap yg berlaku ada kebaikannya,harus pejam mata dan cuba apa saja... 


Cikgu Disiplin : kamu pandang muka saya.. 
Najwa : Pabila kau renung tajam tajam mata aku


Cikgu Disiplin : cikgu, kau rasa kita nak report kat encik latif ke.. 
Cikgu : aku rasa... 
Najwa : Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu 


Cikgu : Najwa! Ape semuanya ni? 
Najwa : Oh oh ini cinta remajaku.. :P 


Cikgu : cinta? Dengar baik2 kata-kata cikgu ni... 
Najwa : Dan pabila kau katakan kau suka aku... ^^, 


Cikgu Disiplin : sudah., Diam!! 
Najwa : Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju... 


Cikgu Disiplin : Cikgu! cinta apa yang dia merepek ni? 
Cikgu :Oh oh itulah cinta yang satu XP 
Cikgu Disiplin,Cikgu,Najwa : Cinta di muka bukuu....


hehehe....
*kredit to: FB tuan JK
Notacmot~kih kih kih....huhuh...cuti oh cuti.... ^_^

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥