♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 November, 2011

.: Tips utk mengecilkan perut buncit dengan Self-Hypnosis :.

السلام عليكم ورحمة الله.... 
Hye readers....semoga kalian semua berada dalam rahmat dan lindungan allah yang esa selalu..

Selamat pagi!!
google ads
Fuhhh..training 1 hari semlm okela..alhamdulillah..mmg byk menolong diriku ini yg kurang berpengetuhan dalam penggunaan database web library..

Bagus2..cukup 8 kali den g training!muehehe..

Ha..uols pe cer ari ni?dah masak? dah mkn? Dah mandi?..dah mula kerja??..dah ape lg?
Hmm...

Uols ade masalah pewot muncit x??ade??cma pom ade...makanya..jangan kite lengah2kan senama kita ari ni..meh cma nak share beberapa tips utk mengecilkan perut muncit~

Let’s go..kita buat sesame ea.. ^_^


Tips utk mengecilkan perut buncit dengan Self-Hypnosis:

1. Bangun pagi-pagi
2. Berdiri tegak....tundukkan kepala, tatapan mata ke perut
3. Bongkok kan badan
4. Buka baju
5. Lalu tampar perut byk kali, sambil mengucapkan
:"Bikin Malu.. Bikin Malu..Bikin Malu...!! hahaha

google ads
Hehe..jangan mare.....senda gurau di pagi selasa ni..nie cma copy pastedr wall fb kawan..
Senyum lah..senyumlah..ahai cek mek molek...~

*tips yg sebenar2nye utk mengecilkan perut muncit adelah dengan melakukan sit up setiap pagi selepas bangun tido..dan yg paling penting,jaga pemakanan dan jangan terus minum air selepas mkn.. cuba amalkan minum air kosong dengan perahan limau.. awwwsssss :p
Mmg Berjaya tau..kelasssss mak jah~
Google ads
*buat sit up begini ye kawan2*
Notacmot~hehehe..senyum je la... ^_____________________^

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥