♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

25 November, 2011

.:Burung Hantu Dalam Library! :.

السلام عليكم ورحمة الله.... 
Hye semua..semoga kalian semua berada dalam lindungan dan rahmat allah yg esa selalu..
Salam petang jumaat..alhamdulillah..
Wehuuu..ni nak ceciter..mlm semlm mase tgh lepak2 kat counter library ni tetiba ade sekor burung terbang masuk dlm library..memula x suspect pon burung ape..kelawar ke..sekali burung antu da..
Sian kat dia..sesat terbang2 pastu terlangar pintu kaca lab..pengsan terus dia...nasib la kamu wahai burung hantu..kecoh jap library mlm tu dek student2 yg exited nk amek pic..
Jadinya..lepas die accident tu,cma la yg bwk bagi cpr ceh..ade ati nk bg cpr..xdela..just belai2 bulu dan kepala dia yg terhantuk tu,.sgt kuat okey!kalu uols tgk keadaan dia pas terhantuk dan jatuh kedebuk terlentang ke lantai mmg sgt kasihan..mengepak2 lemah kepak dia yg besar tu..
Kemungkinan dari mana sesatnye burung antu ni samada habitat dia dah diganggu (kat depan ni dulu byk pokok rendang tp dah togel sebb ade construction) nak buat bangunan baru ataupun die sesat dari zoo kat belakang ni..Sunway Lagoon belakang ni aje pun..
Huhu..best rasenye dpt belai2 bulu burung ni..and for sure,yg ni bukan local punya coz muka dan paruh die agak panjang berbanding burung antu local yg muka dia bulat..huhu...dah,x mo citer byk2 meh kite tgk burung sesat ni..
sian..pengsan lagi


see see..cantik bulu dia


pening2 lalat..muka yg bujur
sila abaikan model yg x beberape nk model tu..yg penting burung antu tu sangat CUTE!

Notacmot~akhirnya di lepaskan setelah sedar dari pengsan!

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥