♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

27 September, 2011

.:facebook..oH mukaBuku..:.

السلام عليكم ورحمة الله....  
google ads
hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...selamat pagi uols...muahahaha...semlm saje xmau hapdet blog..(err..ade yg rinduke?hahaha..perahsantan!)..xpe2..yg penting..cma rindu jgak nk berblog n berblogwalking...

oke....sape yg ade mukabuku @ FACEBOOK?..mesti sejak menjak ni ado yg pening pala coz wall nye yg dah terabur kan??cma punya so far, maseh yg lama lg..dan ade tutrorial bagai cara nk kembalikan interface lama tu..tp..still camtu jugak..hehe..meh nk tunjuk sikit interface baru yg dorang dok pening2 tu..

~interface baru yg 'memeningkan' fbians~

makanya..ramai jugakla yg bt tutorial bagai..ade yg berjaya..ade yg masih sama..cma?no komen..
fb cma still yg mcm ni..

~masih yg lama lg....~

dah cuba 2 bahasa baru nie??klu tukar mesti jadik lain..hahaha..

~language 'pirate'..hahaha...ai ai captain!~

~yg nie plak versi 'up side down' hahaha...tunggang terbalik words die..~
apepun...dinasihatkan pengguna muka buku jgn lah cepat melatah dgn meroyan fb ni...sebelum ni dok kalut pasal no hp terpampang kat wall(err..tp tu semua kita dah setting awal2 kn?)dan sade 1 yg cma dok perati pasal ni..

~subscibe~
setahu cma la kan..kan...kan..sejak dari duluuuuuu lagi...mase cma baru berjinak2 ngan fb ni..bila ade rakan2 yg like & comment kat wall sendiri @ wall sesape..mmg notis tu akan keluar kat wall kita..(apa yg dilihat pd wall cma)..jd..xtau napa dok kalut soh klik ape2 yg berkenaan cam atasssss tu..

lagi satu yg ni...
~fb nk caj penggunanye?~
err......yg ni agilah no komen...punyelah bersepah kat wall dorang dok hapdet status ni..tp sehingga ke hari ni elok je on9..xde banned pon..huhuhu...tp xtau la klu next time kan?klu kene caj...???hmmm..akan ku tinggalkan mukabuku ini..hahahaha...betul ke mark zubek (ejaan x betui) nk charge??rugila ang camtu...customer larikk...

huhu...penat berceloteh...uolss jgn marah na...ini ape yg cma rase nk share....sharing is caring...oke..

notacmot~fb oh mukabuku...macam2 hal la.....hehehe...=D

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥