♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

22 August, 2011

.:sepI 2 harI | uols dah??:.

السلام عليكم ورحمة الله.... 
hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...
google ads

salam ramadhan terakhir yg ke tujuh semua...huhu...pejam celik jer kan,ramadhan sudah hampir melabuhkan tirainya...dan lepas tu,syawal pulak yg dtg menjelma..

huhu...coti 2 ari berblog..tiada mood disitu nk update blog..xtau nape??..


oh ye..raya dah nk dekat...cane ngan persiapan uols utk syawal ni..bershopping tp jgn membaziaq na..cma..alhamdulillah....so far segala yg di list down berjaya jugak di penuhi..
baju raye & keperluan ank2 la yg dtg dulu..kendian,baru la ummie ngan abah..tema tahun ni..kaler perpel..(purple)..hehe...uols kaler ape?
google ads
dn perancangan beraya di kampung en hubby di kuale pilah negeri sembilan..sape2 yg berdekatan kat situ moh le dtg...ke talang tengah ye..eden jomput semuo dtg yo.. (ececece)..
google ads
yahoo....coti pun dah diluluskan..cma start coti dr 26 ogos sampai 6 sept..coti sampai lebam!..so...menghitung hari yg berbaki 3 ari lg nk coti ni..penyakit M mulalah bersarang...heehe..bole gitu??
google ads
segala kuih2 raye & kerepek bagai..semua versi "tunjuk".. al maklum le...kat umah x kelengkapan nk membakar..dan cma jugak xde seni @ x pandai nk bakor kuih ni..silap hr bulan kuih iteww...hangus terbakar...^_^
google ads
okelah..selamat bekerja....selamat bercuti...selamat bermonday bluessss....muehehe...


notacmot~mood raya....oh mood raya....mane pulok menghilang nieh??

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥