♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

13 July, 2011

.:hp kItar semuLa:.

السلام عليكم ورحمة الله....  

hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...


Sila abaikan model bertudung putih senget tu ye…hohoho..
 Huahuahua..menggediksss you…hari tu cma dgn serba serbi serabai dan selekehnye tlh kuar dating ngan en hubby..kami ke mid valley megamall..Puncanya..nk carik sepatu baru dah kecoh pun kat n3 nie..

Jalan2 punya jalan..terlihatlah sepasang bijik mata kami sesuatu yg uniks..ape itu…tu dia….

Sila abaikan model bertudung putih senget tu ye…hEHEHE..
 Cantik,cute,berseni..comel..hohoho..jakun2..

Robot ni hasil lekat lekit dr hp nokia yg dah x bole digunakan lg..kirenya..kitar semula la..mmg cantik..x tau berape byk kulit & bdn2 hp dorang tampal utk membentuk sebiji robot cam ni..huahuahua..kreatip2..

Oh ye..ini dari pengedar nokia..time tu pun dorang ade buat game ape ntah..kite kena dermakan satu hp nokia yg x bole digunakan lg,dan hp itu akan jadi model utk kita punya game..game ape..cma xpasti..coz time tu dorang nk chow dah…bole tahan hadiahnye…I pad 4 ..hoho..

Xbley amek pic bbyk..ade jugak makhluk yg nk berphotogediksss ngan robot ni…hehehe…




Notacmot~sape ade bateri hp @ hp  yg dah rosak.sila la lupuskan dgn cara yg betul..selamatkan bumi kita…

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥