♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

13 June, 2011

.::tIpu-TiPu Link::.

السلام عليكم ورحمة الله....  
hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...


BIaDap!
google ads
Hanya itulah yg bole cma katakan utk blogger yg menggunakan back link utk merujuk kepada sesuatu,tetapi menukar link itu kepada iklan yg berunsur CPC.

Bukannye ape..marah dgn perangai mereka yg nak kaut untung,tp menggunakan kaedah yg x betul..bak kata CIKGU SHIDA”apekehe nye??”
google ads
Punyelah bersemangat cma baca.pastu nk juga tahu “sumber” tu dari mana.
Tapi bila klik kat link tu,kuar iklan ntah ape2..bukan 1,2 ..iskh2,,banyak sungguh la..sakit x hati??rase cam nk bagi penampor barang sedas dua!(marah nihhhh!!)
google ads
Rase2nye lahkan,cost yg masuk kedlm akaun dorang tu HALAL ke tidak??
Haisshhhh...biadap..biadap..biadap...bior la,,cerita best camana pun,jgn harap cma nk mai lagi ke blog kamu yg pakai tipu-tipu link ni..
google ads
Kaedahnye..berblog itu dah betul..tp bila bab mengaut keuntungan ni,boleh pulak main tipu-tipu link..udah2 le tu..duit yg masuk byk mana pun,kalo dari sumber yg x elok..ttp haram..lu pikir lah sendiri oke!
google ads
Pada uols yg terasa hati,cma mintak maaf byk2..harapannye,jgn la buat back link tipu..jgn jadi tamak.biar lambat..asalkan halal..

Notacmot~pernah x uols terkena situasi yg sama dgn cma  ni?

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥