♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

16 June, 2011

.::majlis kecil-kecilan::.

السلام عليكم ورحمة الله....
hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...
google ads

wahh..sempat lagi publish 1 entry tu..hehehe..

berhempas pulas (cehh..mcm kje berat sgt la plak..)
klung klang kat dapur..
alkesahnye..mlm ni nk buat jamuan birthday party utk beday boy..
ala..menunye x grand pun..
hasil dari pengalaman sambutan beday seri dulu…kali ni menu sgt simple!

kek coklat ben 10
mee goreng
bihun goreng
air oren.
snack & gula2

kali ni pun sama..hanya jiran tetangga dan kenalan rapat je dijemput..
maklumle..umah flat..tecik!

oke..nk sambung berklung klang…doakan majlis berlangsung dgn jaya nye ye..
jempu dtg ye uols...
insyaalah...google ads
notacmot~nk buat goodie bag ke x nak??nak letak ape ye dlm tu??

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥