♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

30 June, 2011

.::Cutest Baby Smiling Contest::.

السلام عليكم ورحمة الله.... 

hye readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...


Sinar Raudah buat contest lagi!!!..


  • Cma berwarganegara mesia dan menetap kat cni..he3.
  • Dah siap 1 n3 dgn tajuk yg dikehendaki.
  • Banner beserta Link back telah pun dilekat kat n3.
  • Sudah lama menjadi follower sinar raudah & sudah add sinar raudah di bloglist.
  • Gambar yg dipertaruhkan ialah~
.:my gugrl:.
Nama Gugurl:~ Husnina Irdina Binti Hazlan
Umur Gugurl:~ 2 tahun 3 bulan
Nama Ummie :~ Hasimah Bt Sa’ad (Shiema Cma)

Siap sudah..hadiah yg ditawarkan berupa barangan si manja tajaan'DAC Boutique Online' ..nak tahu hadiahnye??muehehe..sila la LIKE  page  kat SINI okehhh...

Contest bermula dari 07 june 2011 sehingga 01 july 2011..cepat2 tau..

*Misc~2 orang senior blogger telah di lantik sebagai juri untuk mengadili contest ini iaitu KAK ZIA &KAK DIANA. Sekiranya tidak keberatan minta follow blog mereka sama ye!!~sudah deh...

akhir kate..terimalah pantun sekerat yg x rupe pantun ni..hehehe..

Sayang selasih hamba turutkan,
Mengharap tuan sudi berkasih.
Hajat dihati nak menang sakan, ^_^
Moga2 rezeki hambalah terpilih..

Notacmot~muehehe..nak join juga ke??klik je banner kat atas tuh ye..moh kite meriahkan contest..........

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥