♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

16 May, 2011

.::Sakit kepala v♥s ISO audit::.

السلام عليكم ورحمة الله....  
selamat tgh hari readers..semoga kalian semua sentiasa berada dlm lindungan allah yg esa..lambat ckit bersiaran ari ni…bz…bz…bz..zzzz…zz..
google ads
aduh….baru hari ni cma dpt login blogger..sebelum ni sampai dah berbulu dan berkurap2 keyboard ni asik2 failed..kenapa ye??mesti uols pun menghadapi problem yg sama..huhu…n3 yg terbaru pun dah deletenye..hampeh…xpe la…sedangkan manusia pun berproblem…inikan pulak mesin/software.hope lepas ni, blogspot dpt settlekan problem secepatnye..
ketidak warasan
bebrapa hari x buat n3..bila tiba hari ni,rasa malas yg teramat sgt nk menyentuh keyboard ni…huhuh..abis segala idea yg mencurah2 hilang ntah kemana?pulak tu..hari ni cma sakit kepala..pasai pa ntah..sejak dr semlm lagik!..huhu..so..berbekalkan panadol harapannye agar hilangla sakit kepala ni..
google ads
hari ni ade ISO audit..sekarang ni auter tgh mengaudit admin, acquisition  ngan cataloging..department cma lastttttt skali..circulation..huhu..kenapa la sakit kepala ni dtg time hari2 penting cam ni…jenuh jugak nk memorize balik segala point2 penting yg cma dah ingat hari tu..aduiii….spoiled*spoiled*

uols hari ni macam mana??sihat??oke??byk kja??ade yg monday blues??

notacmot~huhu..mudah2an hilanglah sakit kepala ni..amin2…

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥