♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 May, 2011

.::maybank2u.com,berhati2lah::.

السلام عليكم ورحمة الله.... Selamat pagi sabtu readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...

huargghhh...muehehe…..lama x buke email yahoo..so..cma dgn gumbira pun tenyeh2 la keyboard log in ke email yahoo..tup tup dpt la email ni..

“1 ALERT MESSAGE URGENT”
~dari maybank.2u com..
konon...
hahahaha..gelak mengekek2 cma dpt email ni..so..cma pun layan jer la…meh kiter layan sesame email dia..
step 1-login
please log in~baekkkk enchek!
pastu masuk la username ngan password yg x penah wujud.kuar la page ni..

klik2 la question,jwb ngan answer yg merepek2..pastu kuar page ni..
huahuahuahua…exited ni..
step 2-jawab soalan
pastuh, request taq pulak ye..errrmm..belom pun kuar tag nye cma dah hentam masuk no ntah ape2..tetiba..
request taq ye??..lalala
dah siap!!hahaha,,sekian..
settle!
dgn itu,senang sahaja mereka si penghack ni nk rembat duit dlm account uols..
tu dia…sila ambil perhatian bahawa email dari maybank diatas adalah palsu..

pada mereka yg terima email dari MAYBANK.2U jgn la suke2 klik dan isi apa2 yg mereka soh isi..
cam hari tu,cma ade baca kat paper pasal sorg yg kehilangan duit simpanan akibat dari email pishhing  camni..jadinye..tolonglah alert…kita sama2 alert..pada yg nak share n3 nie silakan..beritahu pada mereka yg belum tahu semoga xde yg berputih mata..

notacmot~nasib baik la saye dah tau psl ni..an? an? an ?
mood..nak g memancing..ke mana tu??tggu...

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥