♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

12 May, 2011

.::lagi dan lagi pasal training::.

السلام عليكم ورحمة الله....
Selamat pagi readers...semoga kalian semua sentiasa berada dlm rahmat dan dilindungi allah selalu...
oke..mari kita sambung..magic formula…ape formula tu??hehe..cara yg paling bagus utk uols ingat semua kat atas tu adelah dgn membina ayat utk menghubungkan diantara satu sama lain..dan adelah lebih bagus kalau kita menggunakan ayat yg x masuk akal @ cam cerita kartun..contohnye
Opsss..iklan jap..hehehekopi pahit..mmg hilang ngantuk seyhh
there’s a Eiffel tower, suddenly come out a monkey playing a drum become  a eggs come out a dragon holding a torchlight falling down at the dish antenna near it got Bruce lee fighting with crab jump into the aeroplane serve a mango come out a kfc bucket suddenly got palm tree where a sitting there is penguin driving a bmw crush a watermelon splash into a ice cream then come out a sunglasses.

x percaya??uols cuba la..senaraikan apa2 dan guna formula ni utk bina ayat..gunakan sambungan ayat yg x masuk akal..cam citer kartun yg kite tgk kat tv tu..betul jugak..mmg jadi..pastu ade juga penggunaan converting numbers to words..yg ni lagi senang..hehehe..
tp pjng lebor sikit..susah nk taip..xpele kita share ilmu yg kat ats tu dulu..
okle..nak tau serba serbuk pasal mr anant khasibhatla,meh rujuk cni
penutup utk n3 ni meh layan gambar kami..lalala.. 
cik lisa ngan hanis

cik hanis yg khusyuk

aterrrr

weeeeee...kami tu..sepet sungguh mataku!
notacmot~mkn..mkn...mkn..ape tu>tggu esok ye..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥