♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

15 April, 2011

.::Tips Melembutkan Hati::.

السلام عليكم ورحمة الله....


1)Doa melembutkan hati anak yang degil dan keras 
Hendaklah membaca surah Taa'haa dari ayat satu hingga enam dan juga surah Al-Hajj ayat dua puluh satu dibaca di atas permukaan air dalam gelas putih dan diminum oleh anak yang dimaksudkan:

google ads
[1] Taa' Haa [2] Kami tidak menurunkan Al-Quran kepadamu (wahai Muhammad) supaya engkau menanggung kesusahan [3] Hanya untuk menjadi peringatan bagi orang-orang yang takut melanggar perintah Allah [4] (Al-Quran) diturunkan dari (Tuhan) yang menciptakan bumi dan langit yang tinggi [5] Iaitu (Allah) Ar-Rahman, yang bersemayam di atas Arasy [6] Dia lah jua yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi serta yang ada di antara keduanya dan juga yang ada di bawah tanah basah di perut bumi.

google ads

[21] Dan mereka pula disediakan batang-batang besi untuk menyeksa mereka.
******
ade lagi doa2 yg cma dpt dan nak kongsi..jap ekh..tgh hari ckit cma publish..khas utk mengeratkan lagi hubungan suami isteri anak2 ngan sahabat
notacmot~ayat2 alquran..mmg byk khasiat dn kegunaan..cari  & baca je kan??

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥