♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

07 March, 2011

::reunion 5cekal 02::

السلام عليكم ورحمة الله....


huhuhu..agak lama terperuk dlm draf..baru nk publish...lyn jer la ye...
hehehe...seronotnye dpt jejak balik kwn2 yg hampir 9 tahun terpisah...lama tu wehh...akhirnya..ketemu juga..tp syg..ramai yg x dpt join..pulak tu kelas cma berape sgt la budak pempuannye..majoriti mmg lelaki..dah yg dtg tu 3 org je pempuan termasuk cma..huhuhu...x pelah..dorang pun ade hal..ade yg clash date ngan dinner..ape2lah..hrp2 plan kami nk trip ke melaka menjadi..insyallah..

so..aktiviti hari tu cuma mkn2 jer la...borak2..tnye isu2 semasa..mensyuarat tetingkap...bape ramai yg datang hari tu 15 org je termasuk psgn..hubby cma x ikut..die kje..cma bw seri je la..budak bertuah tu..kwn cma sorg tu pun nk bw gugurl die..tp dah tido mls nk kejutkan g die sorang juga..hubby ade hal lain..

hehe3...mmg best la..perangai dorang ttp mcm dulu...gila2..sampai cma pun hampir2 nk gila2..opsss...terlebih sudahhh...awk tu dh kawen nokkkk...no.no.no..
ramai lagi dak lelaki yg belum kawin..belum ade komitmen katenye..ape2 jer la guys...
lokasi kami di chicken hartz sunway pyramid...tempat kami adekan jamuan akhir tahun kelas 5 cekal 2002 dulo...~~~~

nie pic jamuan akhir tahun kami 2002
hahaha..muka suci~

enjoy aje picture nye..
kalo nkn taw yg pakai cap itam kat atas tu adelah org yg same berbaju putih jalur hitam ni..wawawawa..

jamal &yop..ade jela biz beso korunk ye..

mkn2..

peace!

beso sham seyum...:p

heroin2 penyelamat..

comot baju dia mkn buah..

aktiviti wajib..bergambar....!!tq guys~~tgk seri jeling...awwwwss~~

notacmot~lepas mkn kami kemana????tungguu...

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥