♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

07 January, 2011

.:: YA cma ada BELA jantan kt OpIs..sO????::.

السلام عليكم ورحمة الله..........

google ads
mengaku jer la...
*
*
*
*
Kan..kan..kan.....??
google ads

*
*
*
*

hahaha..kontrobesi  tuuuuu...apehal lak cma dok merapan ni...suka suki nk nk kontrobesi pepetang gni....hehehe...sowy ye uols..xder maksud ape2 disebalik tajuk itu..yg pasti cma mmg ada JANTAN kat opIs ni...ekekeke...nk tau sape dia???..alkisah...cma terjumpa satu steP besh nk di godek2..ape tu???jom..kita cuba ramai2.....^^
*
*
*
*
*


1) Buka notepad copy paste ayat ini dalam notepad: CreateObject(“SAPI.SpVoice”).Speak”I love YOU”

2) Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan uols save kat desktop coz senang nak cari/buka nanti). save as = love u.vbs

3) Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan kedengaran suara “i love u.

4) Cuba dengar btul2 suara “i love u” tu....suara lelaki ke perempuan?(Buka volume sekuat2nye ye)

5) Kalau dengar suara lelaki maknanya laptop uols tu jantan la..dan kalo suara pempuan laptop tu jantina nye betina..
*
*
*
*
*

so... godek2..tekan punya tekan kuar la suare..“i love u” kat pc cma ni..sekali jantannnnnn You.....awwwwwwwsss..so..Pc cma ni yg JANTAN ye..xder jantan2 lain taw...
google ads
balik ni nk try kat laptop pulak...kalo betina..elok sgt lah tu..bole kawenkan tros..xde kontrobesi lagi...ngeeeee....
kekekekekeke~


credits to cik tOm

p/s-pssssttt...uols punya jate or tine?

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥