♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

14 December, 2010

~mArI BuNuH SeTaN !!!!! ~

السلام عليكم ورحمة الله...

Seorang lelaki berusia lima puluhan baru sahaja kematian isteri akibat penyakit kronik. Jiran sekampung menawarkan beberapa perempuan untuk dijadikan isteri dan teman hidup barunya. Alasan mereka beliau perlu berkahwin semula memandangkan anak-anaknya sudah besar malah tinggal jauh di bandar dan tiada orang yang akan menjaga makan,minum,sakit,pening si duda itu.Setelah meminta tempoh dan berfikir sedalam-dalamnya dia punbersetuju  untuk berkahwin..

google ads-setan  ke ni?  


Selepas memilih dari beberapa orang calon isteri yang ditawarkan oleh orang kampong maka dia pun berkahwin dengan seorang perempuan yang agak muda berusia dalam lingkungan dua puluh lima tahun..Selepas majlis pernikahan mereka pun hidup bersama seperti pengantin  baru yang lain...
 
Isteri barunya sering ke surau pada setiap petang Khamis mengikuti kuliah agama yang sering diadakan secara mingguan dengan pesyarahjemputan yang diundang khas mengajar agama di kampong tersebut.
Suatu petang selepas pulang dari kuliah agama di surau dia menceritakan apa yang didengarnya dalam kuliah tersebut.

 
"Abang, abang nak tau tak, ustaz kata bila suami dan isteri itu bersatu/bersetubuh kannn... abang kann...  dengan cara yang betul dan menjaga syarat yang betul maka pasangan  tersebut akan mendapat pahala sama seperti membunuh 10 ekor syaitan".

 
Kata si suami "ye kerr... tak apa malam ni malam Jumaat, masa yang sesuai untuk bunuh syaitan kann, betul tak sayanggg..." sambil ketawa. Si isteri hanya tersenyum panjang..

Selang dua hari kemudian, si isteri berkata lagi, "Banggg, jom kita  bunuh syaitan bang..."."Tak pe... tunggula malam nanti".

 
Esoknya si isteri berkata lagi, "Banggg, jom kita bunuh syaitan  banggg...". Si suami diam sambil mengangguk lemah.  


Esoknya si isteri berkata lagi, "Banggg, jom kita bunuh syaitan banggg... ". 

 
Si suami tiba-tiba marah dan berteriak .... "Ayang nie nak bunuh  syaitan ke nak bunuh abang...!!!" 
  


google ads
 
MORAL OF THE STORY .... JANGAN CARI ISTERI MUDA KALAU DAH TAK  MAMPU!!!...adeh....

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥