♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

30 December, 2010

.::foLLow MoLLow::.

السلام عليكم ورحمة الله....

Hello…ape yg follow-mollow tew.??ngeh ngeh ngeh..

Hmmm…semenjak cma dok jadi active 5 bloggerz nie he3....slalu dok bce.
“I follow u,do follow me back ?” I klick ur ad$ do click my Ad$ back..
Hmm..ape pendapat uols tntng perkara ni..??

Kalau tnye cma..bab follow mollow ni,cma jenis yg x kesah…dah name pun blogger yg sangat baru dlm dunia2 blogging ni..cma sgt x kesah..cma sgt mnghargai komen2 yg ditinggalkan..xkira samada kat shoutmix @pom kat en3 post..dan bg cma..follow mollow tu pun cma suke..yer la..menulis di blog sendiri adelah satu kepuasan..dn sgt teruja bila ada yg sudi singgah.baca.follow dan tinggal komen..
Google ads

Tgk follower kat bloq otai2 n senior2..pergghh…beriban3..jika nk bandingkan ngan blog cma yg seciput semot ni..he3..sgt salute kat dorang..pndai menulis cerita cerutu yg padat mantops ,menarik..slalu wat GA contest bebagai..rajin..ye..cma kene paham..rajin ber bw adalh 1 cara nk dptkan follower n traffic tinggi..baik cikgu!!..

Bkn ape…kdg2 terasa hati gaks ngan meka yg dah lame berblogging ni…kite yg baruuuuu sikit2 nk masuk kedunia blogging…x perlulah dikecam..jgn kate nk tengok pandang pun tidak..(eh,pandang ngan tgk bukan ke same?)

Tp…ntah la…x berani lg nk menyuarakan pendapt yg lebeh details..biarlah..selagi jari2 ni bisa menaip..n minat terhadap dunia maya ni masih bersarang..cma akan move forward..jadikan ia sbg batu api,eh batu pembakar semangat (pinjam api mr JT) jap..ha3…
google ads

Motif tajuk hari ni…ha3..xde motif..hmm..ape2 pun…cma sgt berterima kasih ngan follower2 yg sudi ikut blog ni…terima kaseeehhhhh.
Tanpa anda semua…siapalah blog cma…lebiuuuu…


p/s-pasal I klik u,u klik I tu…ermmmm…ape pendapat uols?
Kalu tnye cma…ermmmmmmm x kowt..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥