♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

04 November, 2010

~tOlOng Saye..plisss~


Salam..
google ads
Hu3..cma nk tnye ni..
Hmm..kpd bloggerz tegar tu,uols tau kan nuffnang ads ni??

-
-
google ads
-
-

Disebabkan cma pown baru Lg mnggatai2 nk jd blogger tegar.terhegeh2+terkial2 cam tgn kene pakinsen nk carik pasal ngan nuffnang nie..huahuahua

Cma nk tnye la…

how does dis ads work?

visitor click ads kat bloq kite,kite dpt earn $$ ke..
oR

kite as a visitor,click ads kt bloq owg kite earn $$ ke..
oR

visitor click ads kat bloq kite,die sndirik dpt earn $$ ke..
oR

kite as a visitor,click ads kt bloq owner-dia earn $$


haduss..ntah hape2 cma cuba nk sampaikan ni..tapi uols ngerti kan3..?
cma oledy bace FAQ nyer..tp pasai pa ntah pale otak ni masih degil..blurrrrrrr lg x paham2..siyes!!2jam setengah dok mnghadap nuff ni..tapi masih x faham3..last2,sepender..opss.. surrender! ..nak tekeluaq biji mate dok natap pc xnpa henti..

somemore..
selain drpd clicks2 nie…ape lg berkaitan yg bole mnjana rm$$ dgn mnjadi blogger???

Some somemoreß huhu…ade ke ayat tu..hentam sajelah..)
Earning plak,die calculate camana?bln ni click2,bulan depan bru accumulate
oR
kite leh check berape kite dpt dlm msa 1 jam lepas visitor click2 kat ads kite  tu?

tlg..tlg..i need more information bout this…
google ads


google ads
 p/s- Cma klu g bloq walkin pown suke click2 kat ads ni..
dah si suruh click..click jer la….kan..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥