♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

20 November, 2010

~marI MenjaWab Tag sEMpena CutI seKoLah~

السلام عليكم ورحمة الله..

He3....camat pagiiiii...mentang2 la cuti sekolah...tag pun berkenaan skola gaks ea..
iye x ye..ohhh tidak..tolak ari ni..sari jer lg adik cma yg bongsu tu amek exam spm..
(gud luck!!)so..smlm cma dpt tag drpd lekatlekitgurl a.k.a abby funny..member bloggerz tegarr...yg sukeee kupas kupis isu2 semasa..cma kalo malas nk g terjah on9 metro,teros je g ke bloq die..sentiasa ade berita terkini,hiburan sensasi (pjm tv3 pnye tagline japs..ha3..) Meh kita jawab soklan tentang DIRI SAYA SEMASA DI SEKOLAH. Jawab ikut soklan yang di beri k?? (yes mdm!!)he3..jom..kite kupas kupis ape soklan tu...
jeng ..jeng..jeng...

Nama kamu kat name tag :HASiMAH (time skola dulo cma xdek name tag yg ala2 pin tu..ni tros iron,kasi melekat lekat kt tudung...mmg kene ‘display’ full name.
Berapa tag kamu gantung kat baju or tudung masa skolah : Satu jek.
Apa warna uniform sekolah kamu : mase skolah tadika pakai skirt biru gelap + kmeja puteh (ha3) skolah rendah (darjah 1-3) pakai skirt biru gelap + kmeja puteh.(darjah 4-5) baju kurung puteh+kain biru gelap.
skolah menengah (form 1-5) pakai kurung puteh+kain biru+tudung puteh.x terlibat dgn ape2 yg memerlukan utk bertukar kaler baju..(pemalas)

Selain buku skolah dalam beg kamu ada apa lagi : mase skolah rendah,cma ade bwk kaler pensel + water kaler + bunco.paling x leh lupo,pensel box besar ala2 vcr punya box tu..siap gunting gambar artis2 selit kat celah2 plastik transparent tu.(ha3..korang ade?)
pic
Time skola mngah plak ade walkman, novel cintan cintun (pjm kwn2 pnye),ketip kuku, mjlh hai n media.ujang pun layan..terbahak2 gelak sengsorang bila baca.(org study,awk melepaks)..ade ‘roti kering’..
Gelaran pada cikgu yang kamu bagi : hadoi…cma xletak gelaran tu,tp dorang yg panggil camtu..cma dgr jer la..hmm..para2 sakura (pengetua 1) doraemon (cikgu laki tu) katek (cikgu pempuan tu) tong (cikgu math) cikgu nenek hang (cikgu math)hmm.. byk lg la gelaran pelik2 dorang dok sesebut..tp cma lupa sudah..
Berapa peratus kedatangan kamu di sekolah tiap - tiap tahun : yg ni…sumpah x ingat..hmmm..rasenye…full jugak la..cma x de ponteng kelas sgt..menulor je byk..

Anugerah yang pernah kamu dapat di sekolah : anugerah???hmmm…xdek
Gelaran kawan - kawan pada kamu masa sekolah : panjang! (bdk2 laki) sima (bdk pempuan)
Panggilan kawan - kawan baik kamu di sekolah : shie , shiem , shiema , ct ß(yg tau nme ni kwn mase kecik2)
Denda yang kamu tak boleh lupakan sampai sekarang : kne jln  tnpa kasut sekolah coz xpakai setokin..yg dasat tu bdk laki la..dorng kn suka lebarkan bwh suar skolah hijo tu sampai cam ala2 agogo..last2,kne pkai kain pelekat..Hua3..
Tahap pencapaian akademik kamu di sekolah : selain bab kira2...yg lain2 subject tu B
Apa nama sekolah yang paling kamu sayang : syg ker??he3..of kos la syg..tempat ku menimba ilmu  dulo…sek keb tmn mdn & sek men keb tmn mdn (ala…skolah tu…)

Apa yang paling kamu rindui selepas meninggalkan sekolah kesayangan kamu : suasana suka duka gelak tawa cintan cintun gaduh gedik..bilik darjah (kelas).. besame best pren lesbian ku,(lesbian???)musuh ketat (ade ke?)..cikguuuuuu…rindu kamu semua!!!
kengkawan yg harus di tag-
-
-
Ape lagi...silakan lah jawab yerrrr..
p/s-gud luck utk calon2 spm diluar sane..stady hard result smartttt..

♥ Best Pings ♥

♥FaceBook ♥

♥ Library ♥